dimecres, 9 de maig del 2012

A la classe d'informàtica com cada mes em de fer un notícia informativa sobre el tema del nostre blog. I us informaré sobre la cançó número 1 que va per davant de totes les demés de la ràdio Flaix Fm. La número 1 en llista és Levantala de Marsal Ventura i Surrender Dj's. 
Fa tretze setmanes que està en la llista i havia entrat en no una posició molt alta, sinó que ha anat pujant fins arribar a ser la millor.També s'ha de dir que ha estat sancionada, no tota, però si alguns trossos de la cançó ja que no la veien adaptada pel vocabulari que utilitzava, no ho han canviat simplement han eliminat la lletra.  
Si no l'heu escoltat encara, podeu escoltar-la al meu Mix Ipod, que també i podreu trobar altres cançons que la majoria també són de Flaix FM. Si us agrada la música house us agradarà, almenys això espero! 



 

 

1 comentari:

  1. Aquesta notícia l'he trobat molt interessant ja que l'informació que hi ha no la sabia i m'ha agradat saber-ho. Aquesta cançó ja l'havia escoltat vàries vegades a flaix fm tal com tu dius d'on l'has tret i mai hagués pensat això que has dit de la lletra i també altres coses que m'han agradat que ho expliquéssis.

    ResponElimina